Modalitati de plata

Facturare si plati

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.sentex.ro / www.sentex.contclient.ro includ T.V.A. conform legii in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Modalitati de plata La finalizarea comenzilor din cadrul cosului de cumaparaturi puteti opta dupa mai multe metode de plata:

1. . Cu Ordin de plată (OP, prin banca) Plata se face prin virament bancar pe baza facturii proforme primite pe e-mail, după confirmarea comenzii. Livrarea produselor se va face doar după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru. Dovada plăţii trebuie trimisă către SC Sentex Pro IT SRL prin e-mail la adresa sentexproit@gmail.com.

Pentru a beneficia de acest tip de plată, la crearea comenzii online va trebui să selectaţi opţiunea de plată OP

.

Livrarea produselor se va face electronic prin intermediul adresei de e-mail a clientului .

2. Plata online cu cardul Se pot efectua plati online cu cardul (personal sau al firmei); Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2);

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii; Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Sentex Pro IT SRL.

Siguranța informațiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informațiile dvs. sunt in siguranta. Pentru finalizarea oricarei tranzactii trebuie furnizat:

codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii);

data de expirare;

ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta.

Livrarea produselor se va face electronic prin intermediul adresei de e-mail a clientului .

Produsele comercializate de catre SENTEX PRO IT sunt livrate exclusiv electronic (prin email ) si beneficiaza de livrare Gratuita indiferent de valoarea acestora.


Timp de livrare: între 10 min. - 2 h de la validarea comenzii/plata; Livrare electronică, prin e-mail, cu următorul conținut: • Cheia de activare a produsului (inclusă în formularul digital al comenzii); • Linkul de descărcare on-line a produsului; • Instrucțiuni de instalare; • Factură Fiscală;

Comanda va fi trimisa la adresa de email a clientului in aceeasi zi, dupa confirmarea platii, sau in urmatoarea zi pentru comenzile plasate dupa ora 21:00.

Puteti cere orice informatie privind livrarea comenzii la numarul de telefon:

0724368460 (INFO COMENZI)

sau la adresa de email:

comenzi@sentex.ro