Politica de retur

Pentru a va exercita dreptul de retur trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra inregistrand o cerere in acest sens la sentexproit@gmail.com.

Licentele electronice (codurile de activare) comercializate prin intermediul magazinului nostru nu se pot returna decat in conditiile in care prezinta erori de activare. In mod exceptional licentele electronice (codurile de activare) comercializate prin intermediul magazinului nostru se pot returna in termen de 14 zile in baza unei declaratii autentice in care cumparatorul isi asuma raspunderea cu privire la faptul ca nu a utilizat, nu va utiliza, nu a transmis si nu va transmite licentele electronice (codurile de activare) care fac obiectul procedurii de retur.

Produse care nu fac obiectul dreptului sau obligatiei de returnare conform legislatiei care reglementeaza drepturile consumatorilor

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

a. Licente software;

b. Furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

c. Consumabile (acumulatori,baterii, becuri, cartuse imprimanta etc);

d. Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (casti tip “in ear”, );

e. Produse de ingrijire personala sau accesorii medicale utilizate: aparate de tuns, aparate de ras, epilatoare, perii rotative, ingrijire dentara, termometre, ingrijire cosmetica, etc.)

f. Produsele cosmetice care prezinta cutie si folie sigilata in momentul vanzarii si parfumurile.

g. Produse de intretinere & cosmetica auto desigilate / folosite

h. Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (extensii de garantii, servere non-standard);

i. Servicii (testare, asamblare, montare componenta sau orice alt serviciu listat in categoria Servicii prestat catre consumator);

j. Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe suport material (aplicatii software inclusiv jocuri livrate printr-un link de download si cheie de activare).

k. Produsele aduse in stoc in urma unei comenzi speciale ferme si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.

Aceste limitari se aplica conform legislatiei in vigoare.

Potrivit legislatiei privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Produse din categoriile Muzica si filme, Birotica și papetarie, Licente software, Jocuri PC si jocuri pentru console. Licentele software livrate pe cale electronica nu se pot returna.

Licentele electronice NU pot fi returnate, rog sa contactati vanzatorul daca exista orice probleme tehnice, de functionare sau de activare a licentelor si daca acestea nu se pot solutiona cererea de stornare sau de anulare se va aplica.

Expediati produsele , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor